Acaba l’estiu i a La Santa comencem el setembre programant una sessió de tastos mensuals de cervesa. Aquests tastos seran de diferents nivells i els difondrem unes setmanes abans i així podreu reservar lloc. La realització de cada tast vindrà condicionat al número de participants, amb un mínim i un màxim. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció. Si sou molts els interessats i quedeu fora, no patiu que en programarem més. El preu variarà segons el tipus de cervesa que posem al tast que estarà maridat amb una tapa que hi lligui per fer coixí. Els tastos començaran a les 19:30h i tindran una durada d’unes dues hores.

Per començar programem dos tastos:

  • Divendres 27 de setembre: tast d’iniciació dels 6 estils més comuns en el món cerveser: Pilsner, Blat, Belgian Ale, Pale Ale, IPA i Porter.  Preu: 22€
  • Divendres 11 d’octubre: tast de cerveses IPAs, l’estil predominant en l’actualitat. Farem un repàs de la història i subestils d’aquests tipus de cervesa. Passarem per 6 dels estils IPA que dominen el mercat actual de la cervesa artesana: Session IPA, New England IPA, IPA, Imperial IPA… Preu 25€

Tots els que participeu us endureu el got de La Santa i si us quedeu després a sopar tindreu un 10% de descompte en tot el que consumiu el dia del tast.

Anirem programant més tastos cada mes. Ja en tenim de pensats: cerveses angleses, cerveses americanes, cervesa negra, cerveses salvatges,… També ens podeu proposar tastos especialitzats i us els muntem a La Santa així com tastos específics per grups tancats (empreses, amics, aniversaris,..).

Si hi estàs interessats envia’ns un missatge a lasantabanyoles@gmail.com indicant-nos quin tast t’interessa, nom complert i telèfon de contacte.

Fins aviat!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: